Kenőanyagok

A gépjárművekben alkalmazott kenőanyagok elsődleges feladatai közé tartozik a kenés, a hűtés, a motor tisztántartása, korrózióvédelem.

A másodlagos feladatai közé tartozik, hogy hidegindítás után hamar meginduljon a kenés, ellenálljon az üzemanyag savasító hatásának, ne kokszosodjon, a csereperiódus alatt ne változzon jelentősen a minősége, alacsony legyen az illékonysága.

 

Miért a Valvoline az első számú kenőanyag márka?
Miért kell olajat cserélni?
Ásványi, fél-szintetikus, vagy szintetikus motorolajat használjunk?
Milyen viszkozitású olajat válasszunk?
VALVOLINE személygépkocsi motorolajok
VALVOLINE motorkerékpár olajok
VALVOLINE haszongépjármű olajok
VALVOLINE hajtóműolajok
Bozon motorolajok
Repsol motorkerékpár olajok

 

A Valvoline kenőanyagok 1994 óta vannak forgalomban Magyarországon, üzletünk azóta megszakítás nélkül forgalmazza a teljes termék skálát.

Saját autóinkban és eszközeinkben teljes megelégedéssel használjuk a Valvoline termékeket. Szinte minden járműhöz tudunk megfelelő terméket ajánlani.

Milyen Valvoline olaj kell az ön járművébe – Itt kiválaszthatja!

Kenőanyag választékunkat – Itt tekintheti meg!

Nem talált megfelelő kenőanyagot? Kérdése van? – Itt léphet kapcsolatba velünk!

Tisztelt Vásárlóink!

A jelenlegi kormányrendeletet betartva változatlanul nyitva tartunk, webáruházunk a csomagküldést is kiszolgálja, és az üzletet rendszeresen fertőtlenítjük. Kérdéseikkel forduljanak hozzánk bizalommal: Ügyfélszolgálat: Szerecz Autó Kft. Cím: 7400 Kaposvár Vásártéri utca 4 Telefon: (+36) 82/411-401, 411-403 E-mail: szereczauto@szereczauto.hu Nyitva tartás: hétfő-péntek: 08.00-16.30 szombat: 08.00-12.00
Holler Box