THULE termékek

Thule Termékek!

A Thule márkát 1942-ben alapították Svédországban. A Thule jelmondata Bring your life™, azaz “vidd magaddal az életed”. Ennek fényében ajánljuk a Thule prémium termékeit széles választékban az aktív életet folytató embereknek, hogy magukkal vihessenek mindent, ami számukra fontos – biztonságosan, egyszerűen és stílusosan.

 

Kalandra tervezve

A Thule Adventure Team tagjai a világ legemberpróbálóbb kalandversenyein vesznek részt. Különböző eszközökkel, kerékpárokkal, kajakokkal versenyeznek. A csapatnak mindig megbízható szállítási megoldásokra van szüksége, a start vonalig tartó úton a Thule tartókat, tetőbokszokat és táskákat használják.
A Thule termékeit nem csak Adventure Team Tagjai tesztelik. A Thule fokozottan együtt működik olyanokkal, akik imádják a normálistól eltérő kihívásokat. Ezek a kiválasztott sportolók a THULE CREW tagjai, hullámlovasok, síelők, kerékpárosok, kajakosok. Eszközeik, felszereléseik szállításához a Thule termékeit használják.

Ezek a csapatok valós körülmények között tesztelik a Thule tartókat, tetőbokszokat és táskákat.

 

A Thule CREW tagjait itt ismerheted meg!

 

Élesben tesztelve – úttalan utakra

Nem tudhatjuk, milyen kalandokra viszed magaddal a felszerelésedet. Éppen ezért a Thule termékei a Világon bárhol, bármilyen útviszonyok között ellenállnak bármilyen időjárásnak, hőmérsékletnek. A Thule minden egyes új terméke átmegy a Thule Test Center vizsgálatán, ahol dermesztő sarki hidegnek, perzselő sivatagi forróságnak, hosszas intenzív UV sugárzásnak teszik ki. Sókamrában vizsgálják a korrózióval szembeni ellenállást, különféle nyomás – és teherbírás próbákat hajtanak végre – az utolsó szakaszban pedig gépi rázópadon egy teljes élettartamnyi mechanikai terhelést kap a termék, amely egyetlen hét alatt teljesített két földkörüli utat szimulál.

 

A Thule tesztprogramokról készített videókat itt tekintheted meg!

 

Amit biztosan tudunk: „hogyan” – a hely és az időpont rajtad múlik!

Mihelyt készen állsz az útra, mi is készen vagyunk. Még ha nem is tudod, pontosan hová indulsz, szállítórendszereink kiszolgálnak a teljes út során – szó szerint az út legvégéig. A valódi kaland kezdetéig. Nem számít, hogy lélegzetelállító hegyek, tűzforró szavanna, zúgókkal tűzdelt folyó vagy a folyton változó tenger felé veszed az útirányt, különösen fontos az egyszerű, biztonságos és elegáns odajutás.

Biztosak vagyunk benne, hogy már alig várod, hogy felpakolhass, és indulhass a szabadba.

 

Indulás előtt ismerd meg a Thule világát!

 

 

Ha kérdése van, itt léphet kapcsolatba velünk!