Bozon motorolajok

Bemutatkozik a Bozon

 

A Bozon kenőolajok a legújabb és legmodernebb technológiát képviselik a kenőanyag-gyártásban.
Szintetikus, félszintetikus és ásványi termékek egyaránt kategóriájuk legjobb alapolajaiból és adalékaiból készülnek, a korszerű gépjárművek igényeit messzemenően figyelembe véve.
Termékek mögött amerikai technológia áll, ugyanis minden Bozon termék az USA Oregon államában bejegyzett Starfield LLC licence alapján készül. A licenc részletesen szabályozza a termék gyártása, logisztikája és forgalmazása során működtetett folyamatokat továbbá minőségi előírásai révén biztosítja a Bozon termékek felhasználóinak maximális elégedettségét és gépjárműveik hosszú távú védelmét.

A Bozon termékek magyarországi forgalmazója az Oil Hungary Kft. az amerikai Starfield LLC-vel szorosan együttműködve, a piaci igények alapos felmérése és részletes kiértékelése után döntött a termék magyarországi bevezetése mellett. A Termékskálát kifejezetten a régióra jellemző járműpark és felhasználói elvárások figyelembe vételével alakították ki. Termékeik és szolgáltatásaik fejlesztésében a továbbiakban is messzemenően támaszkodnak a piaci igényekre és partnereik visszajelzéseire.

 

Bozon motorolajokat itt keresheti meg!

 

Ha kérdése van a Bozon termékekről – Itt léphet kapcsolatba velünk!

 

 

Bozon Quantum 10W-40

Szintetikus bázisú, magas teljesítményszintű motorolaj korszerű benzin- és dízelüzemű motorokhoz. Használható közvetlen befecskendezésű dízelmotorokhoz is. Használatával elkerülhető a káros lerakódások kialakulása a motorban.

Specifikációk:
SAE 10W40
ACEA A3/B3/B4, API SL/CF
VW 500.00/505.00, MB 229.1

Bozon Quantum 10W-40 motorolaj online vásárlás

Bozon Quantum-10W-40

 

Bozon Zero 15W-40

Ásványi motorolaj benzin- és dízelüzemű motorokhoz. Elsősorban idősebb, hagyományos konstrukciójú járművekhez ajánlott. Katalizátoros motorokban is használható.

Specifikációk:
SAE 15W40
API SF/CD, CCMC G2/D1, MIL-L46152C, MIL-L-2104B
FORD M2C-153C, GM P 6085-M, MB 226.1

Bozon Zero 15W-40 motorolaj online vásárlás

Bozon Zero-15W-40