Kerékpártartók tetőcsomagtartóra

Ezen az oldalon három különböző típusú tetőre szerelhető Thule kerékpártartó található.
Tekintse meg őket, válogasson kedvére!
Ha segítségre van szüksége, vagy vásárolni szeretne itt léphet kapcsolatba Thule szakértőinkkel.

 

1. Thule ProRide: Ha a legjobb és legkényelmesebb, tetőre szerelhető kerékpártartót keresed akkor az elegáns, stílusos és díjnyertes Thule Proride a megoldás!

Thule ProRide

Jellemzők: Az egyetlen mozdulattal oldható, kerékvédővel ellátott pántok biztosan tartják helyükön a kerekeket. Különféle kerékméretekhez használható. A gépkocsi tetejének mindkét oldalára egyszerűen felszerelhető. Zárható, a kerékpár a kerékpártartóhoz, a kerékpártartó, pedig a csomagtartóhoz. Kör keresztmetszetű kerékpárváz esetén 22-80mm-ig, ellipszis keresztmetszetű váz esetén 100mm-ig használható. Terhelhetősége 20kg. A Thule WingBar Edge, a Thule SlideBar, illetve a Thule AeroBar rúdakra történő rögzítéshez szükséges T-horony adapterek mellékelve vannak a termékhez.


Thule szakértőink: Szerecz Tibor, Geges Krisztián – itt léphet kapcsolatba velük

 

2. Thule OutRide: A részletek tesznek profivá, még akkor is, ha a kormány mögött ülsz. Semmi nem mondd el többet a profi kerékpárosról, mint az elegáns első villánál rögzithető kerékpártartónk a Thule Outride.

 

 

Thule OutRide

 

 

Jellemzők: Egyszerűen állítható gyorszáras rögzítő minden villatípushoz. Gyorskioldó pánt a hátsó kerék rögzítéséhez, amely a kerékmérethez állítható. Adapter a 20mm tengelyátmérőjű kerékpárokhoz. Zárható, a kerékpár a kerékpártartóhoz, a kerékpártartó, pedig a csomagtartóhoz. Terhelhetősége 20kg. A Thule WingBar Edge, a Thule SlideBar illetve a Thule AeroBar rúdakra történő rögzítéshez szükséges T-horony adapterek mellékelve vannak a termékhez.


Thule szakértőink: Szerecz Tibor, Geges Krisztián – itt léphet kapcsolatba velük

 

3. Thule FreeRide: Ha sallangmentes kerékpártartót keresel, akkor a Thule FreeRide jelenti a megoldást. Ez a tisztán a funkcionalitásra öszpontosító tartó egyszerűen és könnyen használható, kiejégíti az összes alapvető igényed, és felhőtlenné teszi az utazásod az indulástól a célig.

 

Thule FreeRide

Jellemzők: Gyorszáras váztartó legfeljebb 80mm-es vázméretig használható. Az egyetlen mozdulattal oldható, kerékvédővel ellátott pántok biztosan tartják helyükön a kerekeket. Különféle kerékméretekhez használható. Zárható, a kerékpár a kerékpártartóhoz, a kerékpártartó pedig a csomagtartóhoz. Terhelhetősége 17kg. A Thule WingBar Edge, a Thule SlideBar, illetve a Thule AeroBar rúdakra történő rögzítéshez szükséges T-horony adapterek mellékelve vannak a termékhez.


Thule szakértőink: Szerecz Tibor, Geges Krisztián – itt léphet kapcsolatba velük