Thule tetőcsomagtartók

A családtagok, valamint a szabadidős programok száma általában növekszik az idő előre haladtával. Ezzel párhuzamosan csökken a szabad hely az autóban. A további kalandokhoz szükséges térfogatnövelés egyik módja a csomagok tetőre pakolása.

A Thule csomagtartó szilárd alapot biztosít bármilyen tehernek, és a különféle célokat szolgáló kiegészítők felszerelése is egyszerű. A Thule évtizedek óta szüntelenül fejleszti, teszteli, tovább fejleszti a termékeit. Ennek köszönhetően a termék kínálata, a világon egyedülállóan széles, miközben minden egyes termék mögött ugyanaz a gondolat áll – tökéletes illeszkedés, megbízható működés, biztonság és egyszerű használhatóság.

 

Csomagtarto1

 

Ne feledd, hogy a járművek teteje nem egyforma. Válaszd ki a járművedhez illő csomagtartót:
Thule csomagtartó választás autó típus szerint!

Ha segítségre van szükséged – Thule szakértővel itt léphetsz kapcsolatba!

 

Csomagtarto2

 

A Thule csomagtartó rendszer típusazonos illesztő kit, csomagtartótalp és csomagtartórúd kombinációja. Mindegyik Thule termék úgy van kialakítva, hogy ne okozzon sérülést az autón. Az alábbiakban bemutatjuk a termékeket.

 

Típusazonos illesztő kit:

Minden autó teteje más ezért a csomagtartó felszereléséhez típus azonos illesztő kitre van szükség. Az illesztő kit a csomagtartó rögzítéséhez szükséges alkatrészeket, gumitömítéseket tartalmazza.

Típus azonos Thule illesztő kitek!

 

Csomagtartótalpat a tetőkialakításnak megfelelően kell választani.

Fix rögzítőpontokkal ellátott tető: – az autó tetején előre kialakított rögzítőpontok vannak a tetőcsomagtartó rögzítéséhez. Ennél a kialakításnál, illesztő kitre van szükség.

Tető korláttal ellátott tető: – az autó tetején hosszanti irányban, tetősín van kialakítva, amire rögzíteni lehet a keresztrudakat. Ennél a kialakításnál, nem kell illesztő kit.

Integrált tetőkorláttal ellátott tető: – az autó tetejére hosszanti irányban, rá van építve a tetősín (nem lehet ellátni a tető és a sín között), amire rögzíteni lehet a keresztrudakat. Ennél a kialakításnál, illesztő kitre van szükség.

Normál tető: – az autó teteje sima, a keresztrudak az ajtó peremhez kapcsolódnak. Ennél a kialakításnál illesztő kitre van szükség.

Thule csomagtartó talpak!

 

Thule csomagtartó rudak

Thule WingBar Edge. A legbiztonságosabb és legcsendesebb tetőcsomagtartórúd, alacsony verzióban. Az alacsony kialakításnak és a tetőhöz közeli rögzítésnek köszönhetően remekül mutat a tetőn. A megfelelő Thule Edge csomagtartótalpakkal szerelve, minden típusú tetőhöz használható.

Thule WingBar Evo csomagtartórúd, biztonságos, stílusos, áramvonalas – és rendkívül csendes. Az elegáns kialakítás mellett jelentős tároló helyet kínál. A megfelelő Thule Evo csomagtartó talpal kombinálva minden típusú tetőhöz használható.

Thule SlideBar Evo. Ha sportfelszerelést (például kajakot vagy kerékpárt) szállítasz, ha nagy térfogatú csomagot viszel, illetve, ha magas építésű autód van, érdemes megismerkedned az innovatív Thule SlideBar megoldással. A rúd az autó mindkét oldalán kicsúsztatható, így megkönnyíti a teher pakolását. Az aktív élet nagyszerű tartozéka, ahol a fel- és lepakolás gyakori esemény. A megfelelő Thule Evo csomagtartó talpal kombinálva minden típusú tetőhöz használható.

Thule SquareBar Evo. Ha csak alkalmanként használod a csomagtartó rudat, a szabványos Thule SquareBar jelentheti a megoldást, acélból készül, tartós fekete műanyag bevonattal. A megfelelő Thule Evo csomagtartó talpal kombinálva minden típusú tetőhöz használható.


Thule csomagtartó rudak!

Thule Professional Bar: A mesteremberek különleges igényekkel bírnak, kínálatunkban pedig szerepel különleges rúd – a masszív Thule Professional Bar egyedi, háromhornyos kialakítása többféle kiegészítő felszerelését teszi lehetővé.

A Thule Professional rendszerről itt kérhetsz tájékoztatást!