Thule tetőcsomagtartók

A családtagok, valamint a szabadidős programok száma általában növekszik az idő előre haladtával. Ezzel párhuzamosan csökken a szabad hely az autóban. A további kalandokhoz szükséges térfogatnövelés egyik módja a csomagok tetőre pakolása.

A Thule csomagtartó szilárd alapot biztosít bármilyen tehernek, és a különféle célokat szolgáló kiegészítők felszerelése is egyszerű. A Thule évtizedek óta szüntelenül fejleszti, teszteli, tovább fejleszti a termékeit. Ennek köszönhetően a termék kínálata, a világon egyedülállóan széles, miközben minden egyes termék mögött ugyanaz a gondolat áll – tökéletes illeszkedés, megbízható működés, biztonság és egyszerű használhatóság.

 

Csomagtarto1

 

Ne feledd, hogy a járművek teteje nem egyforma. Válaszd ki a járművedhez illő csomagtartót:
Thule csomagtartó választás autó típus szerint!

Ha segítségre van szükséged – Thule szakértővel itt léphetsz kapcsolatba!

 

Csomagtarto2

 

A Thule csomagtartó rendszer típusazonos illesztő kit, csomagtartótalp és csomagtartórúd kombinációja. Mindegyik Thule termék úgy van kialakítva, hogy ne okozzon sérülést az autón. Az alábbiakban bemutatjuk a termékeket.

 

Típusazonos illesztő kit:

Minden autó teteje más ezért a csomagtartó felszereléséhez típus azonos illesztő kitre van szükség. Az illesztő kit a csomagtartó rögzítéséhez szükséges alkatrészeket, gumitömítéseket tartalmazza.

Típus azonos Thule illesztő kitek!

 

Csomagtartótalpat a tetőkialakításnak megfelelően kell választani.

Fix rögzítőpontokkal ellátott tető: – az autó tetején előre kialakított rögzítőpontok vannak a tetőcsomagtartó rögzítéséhez. Ennél a kialakításnál, illesztő kitre van szükség.

Tető korláttal ellátott tető: – az autó tetején hosszanti irányban, tetősín van kialakítva, amire rögzíteni lehet a keresztrudakat. Ennél a kialakításnál, nem kell illesztő kit.

Integrált tetőkorláttal ellátott tető: – az autó tetejére hosszanti irányban, rá van építve a tetősín (nem lehet ellátni a tető és a sín között), amire rögzíteni lehet a keresztrudakat. Ennél a kialakításnál, illesztő kitre van szükség.

Normál tető: – az autó teteje sima, a keresztrudak az ajtó peremhez kapcsolódnak. Ennél a kialakításnál illesztő kitre van szükség.

Thule csomagtartó talpak!

 

Thule csomagtartó rudak

Thule WingBar Edge: A legbiztonságosabb és legcsendesebb tetőcsomagtartórúd, alacsony verzióban. Az alacsony kialakításnak és a tetőhöz közeli rögzítésnek köszönhetően remekül mutat a tetőn. Fix rögzítési pontokkal, tetőkorláttal ellátott tetővel illetve süllyesztett tetőkorláttal ellátott tetővel rendelkező autókhoz kapható.

Thule WingBar: A repülőgépszárnyak által ihletett Thule WingBar biztonságos, stílusos, áramvonalas – és rendkívül csendes. Elődjéhez képest az általa keltett zaj hangteljesítménye 90%-al, a rúd légellenállása pedig 55%-al csökkent. Az elegáns kialakítás mellett jelentős tároló helyet kínál, és akár 100 kg-ot is elbír. Minden típusú tetőhöz használható.

Thule SlideBar: Ha sportfelszerelést (például kajakot vagy kerékpárt) szállítasz, ha nagy térfogatú csomagot viszel, illetve ha magas építésű autód van, érdemes megismerkedned az innovatív Thule SlideBar megoldással. A rúd az autó mindkét oldalán kicsúsztatható, így megkönnyíti a teher pakolását. Az aktív élet nagyszerű tartozéka, ahol a fel- és lepakolás gyakori esemény. Minden típusú tetőhöz használható.

Thule SquareBar: Ha csak alkalmanként használod a csomagtartó rudat, a szabványos Thule SquareBar jelentheti a megoldást, acélból készül, tartós fekete műanyag bevonattal. Minden típusú tetőhöz használható.


Thule csomagtartó rudak!

Thule Professional Bar: A mesteremberek különleges igényekkel bírnak, kínálatunkban pedig szerepel különleges rúd – a masszív Thule Professional Bar egyedi, háromhornyos kialakítása többféle kiegészítő felszerelését teszi lehetővé.

A Thule Professional rendszerről itt kérhetsz tájékoztatást!