Autóalkatrészek

Üzletünkben elsősorban személyautókhoz és kishaszon-gépjárművekhez kínálunk alkatrészeket.

Kínálatunkban Alfától a Volvoig kapható alkatrész. Raktáron tartjuk a szervizeléshez szükséges anyagokat. alkatrészeket. Megfelelő szakmai gyakorlatra tettünk szert, legfiatalabb munkatársunk is 1996 óta dolgozik nálunk. Rendelkezünk az alkatrészek beazonosításához szükséges programokkal, katalógusokkal. A beszállítókkal online kapcsolatban vagyunk, látjuk a készleteiket. Rugalmas beszerzésünk lehetővé teszi, hogy a hiányzó termék akár 1 órán belül rendelkezésünkre álljon. Számos alkatrészgyár termékeit forgalmazzuk, hogy a vásárlók azonos termékcsoporton belül megtalálhassák a számukra megfelelő minőségű, illetve árú terméket.

Ha autóalkatrészre van szüksége kattintson ide!

 

Autóalkatrész kínálatunk a következő termék csoportokat foglalja magába :

1. Elektromos és gyújtás alkatrészek
2. Erőátviteli alkatrészek
3. Fék és futómű alkatrészek
4. Karosszéria elemek
5. Kipufogók
6. Motorikus alkatrészek
7. Üzemanyag rendszer alkatrészei

 
 

1. Elektromos és gyújtás alkatrészek

600_Elektromos 3 kép  Elektromos és gyújtás alkatrész kínálatunk nagyon széles termék kínálatot biztosít a vásárlóink számára. Kaphatók nálunk akkumulátorok, világítás alkatrészek, izzók, relék, szenzorok, izzító és gyújtógyertyák, gyújtókábelek, megszakítók, jeladók, elosztó alkatrészek, önindító, generátor alkatrészek, vagyis minden, amire szüksége lehet.

Elsősorban olyan neves gyártók termékeit ajánljuk az ön számára, akik nagyon hosszú ideje az autógyárakkal együtt működve fejlesztik és gyártják termékeiket, BOSCH, HELLA CHAMPION, FACET, FEBI, VARTA

 Ha a témában bármilyen kérdése van, itt léphet kapcsolatba velünk!

 
 

2. Erőátviteli alkatrészek

600_Erőátviteli Alkatrészek 1  Erőátviteli alkatrész csoportba a kuplung, a sebességváltó, a féltengely és kardán alkatrészek tartoznak. Kínálatunkban a teljesség igénye nélkül a LUK, SACHS, VALEO, TRW, ATE, GKN, CIFAM, SKF, RUVILLE termékei találhatók.

 
 
 
 

Ha a témában bármilyen kérdése van, itt léphet kapcsolatba velünk!

 
 

3. Fék és futómű alkatrészek

600_Fék-futóműalkatrész 2  Fék és futómű alkatrész magába foglalja, a fékbetéteket, fékpofákat, féktárcsákat, fékdobokat, fékhidraulika alkatrészeket, bovdeneket, gömbcsuklókat, lengéscsillapítókat, szilenteket, csapágyakat és a kormányzás alkatrészeit. Ezen alkatrész csoport nagyon sok alkatrészt foglal magába, sok gyártó állít elő alkatrészt az autókhoz, ezért a vásárlók széles kínálatból választhatnak minőség és ár tekintetében. Számunkra fontos, hogy jó minőségű termékeket forgalmazzunk. Kínálatunkban megtalálhatók a DELPHI, a FERODO, a TRW, ATE, MOOG, MONROE, SACHS, FEBI, KAYABA, FAG, SKF gyár termékei.

 

Ha a témában bármilyen kérdése van, itt léphet kapcsolatba velünk!

 
 

4. Karosszéria elemek

600_Karoszéria 2 kép  Karosszéria elemeket megrendelésre szoktuk beszerezni. Több beszállító raktárjából tudunk rendelni alkatrészt 1-3 nap alatt. Némely típushoz tartunk raktáron lámpát, tükröt.

 
 
 
 
 

Ha a témában bármilyen kérdése van, itt léphet kapcsolatba velünk!

 
 

5. Kipufogók és tartozékaik

600_Kipufogó 1kép  A kipufogórendszer talán a legmostohább alkatrésze a járműveknek. Sokszor ezek vannak a legjobban elhanyagolva, nem látszanak, mert alul vannak, számos káros kémiai és mechanikus hatás éri. Alapvető feladata a jármű motorjából elvezetni keletkező égéstermékeket. Másik feladata a motor által keltett hanghatások csillapítása. Ezen kívül még feladata, kipufogógáz utókezelése azért, hogy minél kevesebb káros-anyag kerüljön a levegőbe, pontosabban ezt maga a katalizátor végzi el, de ehhez elengedhetetlen az egész kipufogó rendszer együttes, összehangolt működése.
Üzletünkben megvásárolható vagy megrendelhető az ön járműéhez szükséges kipufogódob, cső, katalizátor, kipufogó szerelék, tömítés, sport kipufogó.

Ha a témában bármilyen kérdése van, itt léphet kapcsolatba velünk!

 
 

6. Motorikus alkatrészek

600_Motorikus 2  Motorikus alkatrész csoport magába foglalja a motor részeit, a forgattyús házat, motorblokkot, hengerfejet, a motorhoz kapcsolódó termékeket, a felfüggesztést, a hűtést, a kenést. Számos alkatrészt kell bizonyos kilométeren ként cserélni, ezért ezek a termékek, általában raktárkészleten vannak. Kötelező szerviz alkalmával cserélni kell a szűrőket, szíjakat, vezérmű alkatrészeket. Számtalan alkatrészgyár terméke van forgalomban, különböző ár kategóriákban, érdemes márkás terméket választani, mert nem sokkal drágábbak, mint a semmit nem érő kacatok, de hosszú távon sok fölösleges kiadástól óvhatjuk meg a pénztárcánkat. Kínálatunkban a teljesség nélkül, az alábbi gyártók termékei szerepelnek, CHAMPION, MAHLE, MANN, JAKOPARTS, JAPANPARTS, ASHIKA, INA, GATES, CONTINENTAL, DAYCO, DELPHI, FEBI, GRAF, SKF.

Ha a témában bármilyen kérdése van, itt léphet kapcsolatba velünk!

 
 

7. Üzemanyagrendszer alkatrészei

600_Üzemanyag 2  Üzemanyag rendszerhez alkatrészeket és tisztításhoz szükséges adalékokat lehet vásárolni, illetve rendelni az üzletünkben. Üzemanyag rendszerbe érdemes tisztító adalékot használni mert ezzel megelőzhető a drága alkatrészek időelőtti tönkre menetele. Az üzemanyag-rendszer részei a tank, az üzemanyagcsövek, üzemanyag-szivattyúk, befecskendező szelepek, porlasztók, tömítések, tanksapkák meghibásodás esetén ezeket általában csak cserélni lehet.

 
 
 

Ha a témában bármilyen kérdése van, itt léphet kapcsolatba velünk!