Thule síléctartók

Havas kalandok biztonságban…

A hófödte hegyek lenyűgöző szépsége. A tökéletesen előkészített sípálya hívogató látványa. A neki indulás előtti pillanatok adrenalin lökete. A korlátlan szabadság érzése, miközben lefelé suhansz a porhóban… Igen, a síelés külön kategóriát képvisel a kinti szabadidős tevékenységek között. A Thule ennek szellemében gyártja, kiváló minőségű síléctartóit, amelyek valóban kitűnnek a versenytársai közül.

Minden Thule síléctartó könnyen felszerelhető, nincs szükség külön szerszámra, a fel és lepakolás pedig egyszerű bármilyen időjárási körülmények között. Emelt magasságuk miatt csökken a tető sérülésének veszélye. A Thule évtizedek óta szüntelenül fejleszti, teszteli, tovább fejleszti termékeit. Ennek köszönhetően a kínálata folyamatosan megújul, miközben minden egyes termék mögött ugyanaz a gondolat áll – tökéletes illeszkedés, megbízható működés, biztonság és egyszerű használhatóság.

Thule síléctartók online megtekintése vagy megvásárlása!

Ha segítségre van szükséged – Thule szakértővel itt léphetsz kapcsolatba!

 

Tisztelt Vásárlóink!

A jelenlegi kormányrendeletet betartva változatlanul nyitva tartunk, webáruházunk a csomagküldést is kiszolgálja, és az üzletet rendszeresen fertőtlenítjük. Kérdéseikkel forduljanak hozzánk bizalommal: Ügyfélszolgálat: Szerecz Autó Kft. Cím: 7400 Kaposvár Vásártéri utca 4 Telefon: (+36) 82/411-401, 411-403 E-mail: szereczauto@szereczauto.hu Nyitva tartás: hétfő-péntek: 08.00-16.30 szombat: 08.00-12.00
Holler Box