Thule tetőboxok

Utazásra készülsz, sok a csomag, kevés a hely az autódban? A csomagok szállításához kiváló megoldás egy Thule tetőboksz felszerelése a tetőcsomagtartóra.

Biztonságos és jól néz ki.

Mint minden Thule termék, a tetőboksz is a nemzetközi előírásokat túlteljesítően biztonságos.
A biztonság magától értetődik, de nem azt jelenti, hogy le kell mondani a megjelenésről. A Thule mindig figyelemmel kíséri a járműipart – különösen a legújabb formaterveket – mert azt szeretné, hogy a tetőboksz ne csak illeszkedjen az autódhoz, hanem passzoljon is hozzá.

De a legfontosabb szempont Te vagy.
Minden Thule tetőboksz, összehajtható tetőboksz és egyéb csomagtartó különösen felhasználóbarát kialakítású, könnyen felszerelhető, hasznos funkciókat és jelentős tároló helyet kínál. Az utazás kényelmesebb lesz, mint valaha.

Nem akármilyen eredmény, hogy a Thule márka meg alakulása óta a cég milyen jelentős mennyiségben adott el tetőbokszokat az egész világon.
Ha lehetőséged van összevetni a Thule bokszokat más termékekkel, rengeteg különbséget fogsz felfedezni!
Ez nyilvánvaló, hiszen a tervezés minősége és a használhatóság könnyedsége találkozik egymással. A Thule bokszok „testreszabottak”, a tervezésnél figyelembe veszik mindazokat a tényezőket melyek a mai autógyártásra jellemzőek.
Mikor használatba veszed a bokszot leleményes megoldások sorozatával fogsz találkozni. A Thule bokszok rögzítése rendkívül egyszerű. Minden Thule tetőboksz szabadalmaztatott központi zárrendszerrel van fel szerelve. Némelyik tetőboksz mindkét oldalról felnyitható.
A Thule tetőbokszok 300-700 liter közötti űrtartalommal, 140, 170, 200, 230 cm hosszúságban, 50-90cm közötti szélességben készülnek.

Minden autóhoz van megfelelő méretű tetőbokszunk, amit – Itt online megtekinthetsz vagy megvásárolhatsz!

Ha segítségre van szükséged: Thule szakértővel itt léphetsz kapcsolatba!