Thule tetőboxok

Utazásra készülsz, sok a csomag, kevés a hely az autódban? A csomagok szállításához kiváló megoldás egy Thule tetőboksz felszerelése a tetőcsomagtartóra.

Biztonságos és jól néz ki.

Mint minden Thule termék, a tetőboksz is a nemzetközi előírásokat túlteljesítően biztonságos.
A biztonság magától értetődik, de nem azt jelenti, hogy le kell mondani a megjelenésről. A Thule mindig figyelemmel kíséri a járműipart – különösen a legújabb formaterveket – mert azt szeretné, hogy a tetőboksz ne csak illeszkedjen az autódhoz, hanem passzoljon is hozzá.

De a legfontosabb szempont Te vagy.
Minden Thule tetőboksz, összehajtható tetőboksz és egyéb csomagtartó különösen felhasználóbarát kialakítású, könnyen felszerelhető, hasznos funkciókat és jelentős tároló helyet kínál. Az utazás kényelmesebb lesz, mint valaha.

Nem akármilyen eredmény, hogy a Thule márka meg alakulása óta a cég milyen jelentős mennyiségben adott el tetőbokszokat az egész világon.
Ha lehetőséged van összevetni a Thule bokszokat más termékekkel, rengeteg különbséget fogsz felfedezni!
Ez nyilvánvaló, hiszen a tervezés minősége és a használhatóság könnyedsége találkozik egymással. A Thule bokszok „testreszabottak”, a tervezésnél figyelembe veszik mindazokat a tényezőket melyek a mai autógyártásra jellemzőek.
Mikor használatba veszed a bokszot leleményes megoldások sorozatával fogsz találkozni. A Thule bokszok rögzítése rendkívül egyszerű. Minden Thule tetőboksz szabadalmaztatott központi zárrendszerrel van fel szerelve. Némelyik tetőboksz mindkét oldalról felnyitható.
A Thule tetőbokszok 300-700 liter közötti űrtartalommal, 140, 170, 200, 230 cm hosszúságban, 50-90cm közötti szélességben készülnek.

Minden autóhoz van megfelelő méretű tetőbokszunk, amit – Itt online megtekinthetsz vagy megvásárolhatsz!

Ha segítségre van szükséged: Thule szakértővel itt léphetsz kapcsolatba!

 

 

KÍNÁLATUNKBÓL:

 

THULE EXCELLENCE

Az egyszerű pakolás és a pompás formatervezés csúcsa. A kimagaslóan innovatív, biztonságos és praktikus funkcionalitást friss, egyéni megjelenítéssel kombináló tetőboksz. Méret: 218x94x40cm. Színek: Kéttónusú fényes fekete-metálfényű titán. Kéttónusú fényes titán-fényes fekete.

Thule Excellence

Thule Excellence webshopunkban

 

THULE DYNAMIC

A legsportosabb, legáramvonalasabb és legelegánsabb tetőboksz. A tetőre simuló, áramvonalas kialakításnak köszönhetően nagyszerűen harmonizál a modern autók formájával, és kiemelkedő funkciókkal rendelkezik.
Két méretben kapható: Thule Dynamic 800 206x84x34cm. Thule Dynamic 900 235x94x35cm
Színek: Fényes fekete. Fényes titán.

Thule Dynamic

Thule Dynamic webshopunkban

 

THULE MOTION

Tágas ugyanakkor aerodinamikailag optimalizált kialakítás. Egyike azon tetőbokszoknak amelyek a legnagyobb belsőtérfogatot és a legjobb helykihasználást a legnagyszerűbb funkciókkal ötvözik.
Négy méretben kapható: Thule Motion 200 175x86x46cm. Thule Motion 600 190x67x42cm Thule Motion 800 205x84x45cm. Thule Motion 900 235x94x47cm.
Színek: Fényes fekete. Fényes ezüst.

Thule Motion

Thule Motion webshopunkban

 

THULE RANGER

Összehajtható megoldás az egyszerűbb szállítás és tárolás érdekében, apró csomaggá alakítható, amely kis helyet foglal az autó csomagterében. Vízhatlan anyagból készül. Hegesztett varratokkal, valamint integrált záras. Szigetelt cipzárral.
Két méretben kapható: Thule Ranger 90 110x80x40cm.Thule Ranger 500 190x50x30cm
Szín: Fekete-ezüstszürke.

Thule Ranger 500

Thule Ranger webshopunkban