Sport kipufogók

Sport kipufogó alkatrészek

A kipufogó rendszer a robbanómotoros járművek fontos eleme. A motor működése során keletkező hanghatásokat csökkenti, illetve a levegőbe kerülő káros anyagokat átalakítja és szűri.
A kipufogó rendszer több elemből áll, autó típusonként eltérő, de általában része a gyűjtőcső, a lamdaszonda, a flexibilis cső, a katalizátor, a középső, a hátsó kipufogódob, a toldó csövek, tömítések és rögzítő elemek.
Ezek az alkatrészek jellemzően több éven keresztül jól működnek, legnagyobb ellenségük a korrózió, vagy a külső behatás.
Meghibásodás esetén meg kell állapítani, hogy a rendszer melyik része a hibás. Érdemes a hibás alkatrészt kicserélni, kisebb repedéseket, lyukadásokat meglehet hegeszteni, de ezzel csak a csere időt toljuk ki.
A magyar országi kipufogó alkatrész piacon számtalan kipufogó gyártó cég terméke elérhető (BOSAL, QWP, POLMO, WALKER, ASSO, SIGAM, MTS…), ezért szinte mindenki számára tudunk az igényeinek megfelelő pótalkatrészt rendelni.

Milyen alkatrészre van szüksége? Itt kérdezzen!

 

Sport kipufogódobok

Mindenki más ok miatt vásárol sport-kipufogódobot.
Van, aki teljesítmény növelés céljából. Van, aki esztétikai megfontolásból.
Van, aki a hang miatt, esetleg a tönkre ment kipufogó-dobot szeretné kiváltani.
Bármilyen okból kíván sportkipufogót vásárolni, közúti forgalomban közlekedő járműre csak „H” engedéllyel rendelkező terméket lehet felszerelni. Üzletünkben és webáruházunkban kizárólag ilyen, ún. műbizonylatos sportkipufogó dobokat értékesítünk!

Az üzletünkben 2005-óta árusítjuk a minőségi Paragi sportkipufogódobokat és kipufogóvégeket, melyek ár-érték arányban a legkiválóbbak közé tartoznak!

Ha az Ön autója is megérdemli a minőséget, válasszon műbizonylatos sport kipufogót webáruházunkból!

A termékek műbizonylattal rendelkeznek, megfelelnek a műszaki vizsga feltételeinek.
A sportkipufogók méretpontos és univerzális kivitelben készülnek.

 

1. Méretpontos sport kipufogó

A méretpontos sportkipufogódobokat egy az egyben a gyári kipufogódobok helyére lehet fel szerelni, nincs szükség átalakításra.

A méretpontos sportkipufogódobok kínálata folyamatosan bővül, az aktuális választékot itt tekintheti meg!

A méretpontos kipufogódobok közül autója típusának megfelelőt választhat, pl. a suzuki swift sport kipufogókat itt találja meg.

 

2. Univerzális sport kipufogó

Ha sportkipufogódobot szeretne vásárolni, de az ön autójához nincs méretpontos termék vagy túl drága, akkor alternatív megoldást jelent az univerzális sportkipufogódob.

Vásárlás előtt tájékozódni kell, hogy az adott járműre melyik termék szerelhető fel.

Az univerzális sportkipufogódob választékot itt tekintheti meg!

 

3. Univerzális sport kipufogóvég

Nem szeretné az autója kipufogó rendszerét megbolygatni, de szeretné, hogy jobban nézzen ki a hátulja: Akkor kiváló megoldás egy csinos kipufogóvég.

A kipufogóvég választékot itt megnézheti!

Ha a témában bármilyen kérdése van, keressen minket elérhetőségeinken!