Autóápolási és vegyiáruk

Az autó ápolása fontos dolog, mert azon kívül, hogy szép tiszta lesz, az élettartama is meghosszabbodik a külsőt, és a belsőt illetően is.

Ha azt szeretnénk, hogy imádott autónk ápolt legyen, akkor jól átgondoltan kell elvégezni a tisztítást.
Ha saját magunk állunk neki a feladatnak, akkor körültekintően és alaposan kell elvégezni a műveleteket.
El kell választani az autó külsején elvégzendő teendőket a belsőtérben elvégzendő feladatoktól.

A külső felületen célszerű először eltávolítani a makacs szennyeződéseket, mint például a karosszériára odakenődött bogarakat, felverődött kátrányt, fagyantát. Ezután a keréktárcsákat célszerű megtisztítani felni tisztító folyadékkal. Aztán jöhet egy alapos külső mosás, amit célszerű jó minőségű autósamponnal elvégezni. Mosás után töröljük át az autót, hogy foltmentes legyen a száradás, szárítás után jöhet a gépkocsi ápolása. Karceltávolítás, waxolás, fényezés megóvás viaszolással. A műanyag és gumi felületeket pedig ápolószerrel kezeljük.

Termék kínálatunk a külső felületek ápolásához itt tekinthető meg!

Az autó belső felülete legalább olyan fontos, mint a külső, ezért azt sem érdemes elhanyagolni. A takarítás mellett időként célszerű speciális szerekkel tisztítani, és kezelni az öregedő műanyagokat, kárpitokat, a bőr belsővel rendelkező járműveknél elengedhetetlen a felületek tisztítása és kondicionálása, mert ezzel lényegesen hosszabb ideig marad jó állapotú az autó. A kárpitozott felületeket és szőnyegeket célszerű kárpittisztító folyadékkal karbantartani.

Belső felületek ápolásához szükséges termékeket itt lehet megnézni!

A gépjárművek üvegfelületeit is célszerű erre a célra fejlesztett tisztítószerekkel tisztítani.

Termék kínálatunk szélvédő tisztításhoz itt érhető el!

Minden munkafolyamathoz tudunk megfelelő eszközt biztosítani, amit itt lehet megnézni!

Az autó ápolásán kívül szükséges megemlíteni, hogy az autózással kapcsolatban rengeteg folyadékra és vegyi árura van szükség a teljesség igénye nélkül: fagyálló folyadék, szélvédőmosó folyadék, fékfolyadék, klímatisztító, féktisztító, csavarlazító és sok egyéb termék. Ezek a termékek is megtalálhatók üzletünkben, webshopunkban.

Reméljük, hogy sikerült hasznos tippeket adnunk az ön számára!

Ha kérdése van vagy segítségre van szüksége: Itt léphet kapcsolatba velünk!