Valvoline személygépkocsi motorolajok

A motorolaj elsődleges feladata a motor működése során fellépő súrlódás csökkentése. Kenés nélkül néhány kilométer után tönkre menne a motor. De nem ez a motorolaj egyetlen feladata. A kenésen kívül fontos szerepe van a termelődő hő elszállításában, a motor tisztántartásában és a korrózió elleni védelemben.

Itt kiválaszthatja, hogy a Valvoline melyik olaját ajánlja az ön autójába!

 

Valvoline SynPower Xtrem prémium kategóriás, teljesen szintetikus motorolajok, kiemelkedő védelmet és teljesítményt nyújtanak, mindazok számára, akik a legjobbat akarják az autójuknak.
Speciális “Smart Performance” technológiájuknak köszönhetően intelligens kölcsönhatást biztosítanak a motor kritikus belső részein és tökéletes kopás védelmet nyújtanak még a legextrémebb körülmények között is.

Valvoline SynPower Xtrem 5W-30 motorolaj online vásárlás itt

 

Valvoline SynPower motorolajok teljesen szintetikus alapolajokból, a legfejlettebb adaléktechnológiával készülnek. Kiváló teljesítményüknek köszönhetően a piacvezető motorgyártók legfrissebb követelményeit is meghaladják.
A SynPower motorolajokat úgy tervezték, hogy egyaránt megfeleljenek a normál és az alacsony károsanyag-kibocsátású motorok követelményeinek. Tökéletesen megfelelnek a hosszított olajcsere periódusú, legújabb generációs személygépjármű motorok igényeinek.
A SynPower motorolajok a motorvédelem terén a maximumot nyújtják, még a legszélsőségesebb hőmérsékleti körülmények között is.

Valvoline SynPower 5W-30 motorolaj online vásárlás itt

Valvoline SynPower 5W-40 motorolaj online vásárlás itt

Valvoline SynPower 10W-40 motorolaj online vásárlás itt

 

A Valvoline MaxLife motorolaj-családot speciálisan arra tervezték, hogy megfeleljen a sokat futott motorok igényeinek.
Különleges adalékokkal, különleges tömítés kondicionáló és tisztítóanyagokkal rendelkeznek, ezáltal új életre keltik a létfontosságú alkatrészeket, amelynek köszönhetően a motor igen hosszú ideig marad üzemképes.
A Lubricants World* által az év termékének választott MaxLife motorolajat támogatja az európai vezető független jóváhagyó testület, a TÜV Nord.
A MaxLife motorolajok tökéletes megoldást nyújtanak a garancián túli szervizszolgáltatások számára, mivel jellemzőik együttesen hozzájárulnak az öregedés lelassításához, valamint megnövelik a sokat futott járművek teljesítményét és várható élettartamát.

Valvoline MaxLife 10W-40 motorolaj online vásárlás itt

Valvoline MaxLife 15W-40 motorolaj online vásárlás itt

 

Valvoline All Climate motorolaj-család megnövelt adalék anyaga segít tisztán tartani a motort, és védelmet biztosít minden körülmény között. Kiegyensúlyozott tulajdonságainak köszönhetően, könnyű indítást és optimális kenést biztosít az üzemhőmérséklet széles spektrumán.

Valvoline All Climate 5W-40 motorolaj online vásárlás itt

 

Valvoline VR1 Racing kenőanyag, a legfejlettebb technológiával készül, hogy a magas lóerejű és nagy teljesítményű motorok számára kivételes védelmet biztosítson kiélezett versenykörülmények között is. A Valvoline VR1 Racing kenőanyag tökéletes választás közútra és a versenypályára is, mert egyaránt biztosítja a professzionális versenyelőnyöket.

Ha kérdése van vagy segítségre van szüksége: Itt léphet kapcsolatba velünk!

 

 

Néhány példa a VALVOLINE személygépkocsi motorolajokra:

Synpower 5W-40

A Valvoline SynPower egy kiváló minőségű, teljesen szintetikus motorolaj, mely a legjobb szintetikus alapolajok és korszerű adalékok felhasználásával készült. Megfelel a legmodernebb motortechnológiák követelményeinek. A SynPower biztosítja azt a teljesítményt, amely megfelel az összes személy- és kisteherautó benzines, dízel vagy LPG motorjainak. A SynPower a legextrémebb körülmények között is kiváló hidegindítást tesz lehetővé. Használható extra hosszú csereperiódus esetén is (lásd „Jóváhagyások/teljesítményszintek”).

API SM/CF, ACEA A3/ B4-08,
MB-Approval 229.5 / 229.3, VW 502.00/505.00 (1/97), GM LL-B-025
Porsche A40, Renault RN0700/RN0710

Valvoline SynPower 5W-40 4L online vásárlás, ingyenes házhozszállításal

SynPower 5W40

Synpower 5W-30

A Valvoline SynPower egy kiváló minőségű, teljesen szintetikus motorolaj, mely a legjobb szintetikus alapolajok és korszerű adalékok felhasználásával készült. Megfelel a legmodernebb motortechnológiák követelményeinek. A SynPower biztosítja azt a teljesítményt, amely megfelel az összes személy- és kisteherautó benzines, dízel vagy LPG motorjainak. A SynPower a legextrémebb körülmények között is kiváló hidegindítást tesz lehetővé. Használható extra hosszú csereperiódus esetén is (lásd „Jóváhagyások/teljesítményszintek”).

API SM/CF, ACEA A3/ B4-04, GM-LL-A-025, GM-LL-B-025
MB-Approval 229.1 & 229.3, VW 502.00/505 (1/97), BMW LL-01

Valvoline SynPower 5W-30 4L online vásárlás, ingyenes házhozszállításal

SynPower 5W30

Maxlife 10W-40

A Valvoline MaxLife Motor Oil egy új generációs, félszintetikus motorolaj, amely kifejezetten a sokat futott személygépjárművek számára lett kifejlesztve. Az öregebb motorok teljesítménye sokszor csökken, az olajfogyasztásuk pedig nő. A Valvoline MaxLife korszerű adalékai segítenek lelassítani a kopási folyamatot, és maximalizálni a motor élettartalmát. Olyan személyautók és kisteherautók motorjai számára lett tervezve, melyek több mint 100 ezer km-t futottak. Valódi „Old Timer”-ekhez nem használható.

API SL/CF, ACEA A3/B4-04
TÜV-CERTIFIED

Valvoline Maxlife 10W-40 1L online vásárlás

MaxLife 10W-40

 

Maxlife 15W-40

A Valvoline MaxLife Motor Oil egy új generációs motorolaj, amely kifejezetten a sokat futott személygépjárművek számára lett kifejlesztve. Az öregebb motorok teljesítménye sokszor csökken, az olajfogyasztásuk pedig nő. A Valvoline MaxLife korszerű adalékai segítenek lelassítani a kopási folyamatot, és maximalizálni a motor élettartalmát. Olyan személyautók és kisteherautók motorjai számára lett tervezve, melyek több mint 100 ezer km-t futottak. Valódi „Old Timer”-ekhez nem használható.

API SJ/CF

Valvoline Maxlife 15W-40 1L online vásárlás

MaxLife-15w-40