Thule kerékpártartók

 

Akár a downhill száguldás, akár a hosszútávú verseny erőpróbája vonz, netán a kényelmes tempójú nézelődés békés nyugalmára vágysz, valószínűleg számodra a kerékpározás nyújtja a legteljesebb élményt a szabad levegőn. Különleges szabadságérzetet kínál aszfaltúton, murván, földúton és ösvényeken egyaránt – továbbá olyan utakon is, amelyek éppen kereked nyomán keletkeznek. Az általad választott úthoz közeledve az általunk kínált kerékpártartók szilárdan fogják kétkerekű társad, megbízhatóan rögzítve az autódhoz.

A Thule évtizedek óta szüntelenül fejleszti, teszteli, továbbfejleszti a kerékpárszállító eszközeit. Ennek köszönhetően a termék kínálata, a világon egyedülállóan széles, miközben minden egyes termék mögött ugyanaz a gondolat áll – tökéletes illeszkedés, megbízható működés, biztonság és egyszerű használhatóság.

Mindegy, hogy a kerékpárod az autó tetején, annak hátulján, vagy a vonóhoroghoz rögzítve szeretnéd szállítani, termékpalettánkon biztosan megtalálod az igényeidnek és az autód adottságainak egyaránt megfelelő megoldást.

 

 

 

Thule kerékpártartó használata esetén minden felszerelési, állítási és rögzítési művelet egyszerűen és gyorsan elvégezhető. Ezeket a tartókat a lehető legerősebbre és legbiztonságosabbra készítik – a mögöttes gondolat pedig végtelenül egyszerű: Csak akkor válhat kalandossá az út, ha már a kerékpárodon ülsz.

Ha segítségre van szükséged, Thule szakértővel itt léphetsz kapcsolatba!