Valvoline motorkerékpár olajok

A motorkerékpárok, csónakmotorok és más kisebb motorok felépítése és az üzemeltetés körülményei a személygépkocsikhoz képest eltérő követelményeket rónak a motorolajra.
Ez indokolja a speciális, kifejezetten erre a célra tervezett 4T illetve 2T olajok használatát.

 

Négyütemű Valvoline motorkerékpár olajok (4T):

Valvoline SynPower 4T egy nagyteljesítményű, teljesen szintetikus motorolaj, amely használható bármely 4- ütemű motorkerékpárhoz. A termék nedves-tengelykapcsoló kompatibilis, és ajánlott japán illetve más motorkerékpárokhoz, ahol API SG vagy JASO MA az előírás. A Valvoline SynPower 4T túlteljesíti a vezető motorgyártók követelményeit, és kiváló védelmet nyújt nehéz üzemi körülmények között. Gyors hidegindítást és kiváló kenést biztosít nagyon alacsony külső hőmérséklet esetén is.

Valvoline DuraBlend 4T egy nagyteljesítményű félszintetikus motorolaj a 4-ütemű motorkerékpárok számára. A termék nedves-kuplung kompatíbilis, és ajánlott mindazon motorkerékpárokhoz, ahol API SG vagy JASO MA az előírás. A termék megfelel a vezető motorkerékpár gyártók követelményeinek. A csúcsminőségű alapolaj és a legjobb adalékok biztosítják az optimális filmréteg-erősséget. A SAE 10W40 viszkozitás ajánlott a gyors hidegindításhoz.

Négyütemű (4T) motorkerékpár olaj kínálatunkat itt tekintheti meg!

 

Kétütemű Valvoline motorkerékpár olajok (2T):

Valvoline Synpower 2T egy kiváló minőségű, teljesen szintetikus, alacsony füstképzésű motorolaj, minden 2-ütemű motorkerékpárhoz. A termék túlteljesíti a vezető motorkerékpár-gyártók követelményeit, és kitűnő védelmet biztosít a legszélsőségesebb körülmények között is. A Valvoline Synpower 2T erős olajfilmet képez, így védelmet biztosít mind a kopással, mind a korrózióval szemben. A jobb keverékképzés érdekében előre hígított, és egyaránt alkalmazható befecskendezős valamint előkeveréses rendszerekhez. Az üzemanyag/olaj arányát tekintve kövesse a gyártók előírásait, de a 100:1 arányt ne lépje túl!

Valvoline Durablend Scooter 2T egy nagyteljesítményű, félszintetikus, alacsony füstképzésű motorolaj az összes 2-ütemű robogóhoz. Megfelel valamennyi vezető robogógyártó követelményeinek. A Valvoline DuraBlend Scooter 2T biztosítja az optimális teljesítményt, segít tisztán tartani a motort, valamint megelőzi a gyűrűk kopását és beragadását. A jobb keverékképzés érdekében a termék előre hígított, és egyaránt alkalmazható befecskendezős valamint előkeveréses rendszerekhez. Az üzemanyag/olaj arányát tekintve kövesse a gyártók előírásait, de a 100:1 arányt ne lépje túl!

Valvoline Durablend 2T egy nagyteljesítményű, félszintetikus, alacsony füstképzésű motorolaj az összes 2-ütemű motorkerékpárhoz. Megfelel valamennyi vezető motorkerékpár-gyártó követelményeinek. A Valvoline DuraBlend 2T biztosítja az optimális teljesítményt, segít tisztán tartani a motort, valamint megelőzi a gyűrűk kopását és beragadását. A jobb keverékképzés érdekében a termék előre hígított, és egyaránt alkalmazható befecskendezős valamint előkeveréses rendszerekhez. Az üzemanyag/olaj arányát tekintve kövesse a gyártók előírásait, de a 100:1 arányt ne lépje túl!

 

Kétütemű (2T) motorkerékpár olaj kínálatunkat itt tekintheti meg!

Kertigép olaj választékunkat (2T-4T) itt tekintheti meg!

 

Ha kérdése van vagy segítségre van szüksége: Itt léphet kapcsolatba velünk!

 

 

 

 

Néhány VALVOLINE motorkerékpár olaj, a bőséges választékból:

Synpower 2T

A Valvoline Synpower 2T egy kiváló minőségű, teljesen szintetikus, alacsony füstképzésű motorolaj, minden 2-ütemű motorkerékpárhoz. A termék túlteljesíti a vezető motorkerékpár-gyártók követelményeit, és kitűnő védelmet biztosít a legszélsőségesebb körülmények között is. A Valvoline Synpower 2T erős olajfilmet képez, így védelmet biztosít mind a kopással, mind a korrózióval szemben. A jobb keverékképzés érdekében előre hígított, és egyaránt alkalmazható befecskendezős valamint előkeveréses rendszerekhez. Az üzemanyag/olaj arányát tekintve kövesse a gyártók előírásait, de a 100:1 arányt ne lépje túl!

API TC, JASO FD, ISO L-EGD

Valvoline Synpower 2T online vásárlás

Synpower-2T

Durablend 2T

A Valvoline Durablend 2T egy nagyteljesítményű, félszintetikus, alacsony füstképzésű motorolaj az összes 2-ütemű motorkerékpárhoz. Megfelel valamennyi vezető motorkerékpár-gyártó követelményeinek. A Valvoline DuraBlend 2T biztosítja az optimális teljesítményt, segít tisztán tartani a motort, valamint megelőzi a gyűrűk kopását és beragadását. A jobb keverékképzés érdekében a termék előre hígított, és egyaránt alkalmazható befecskendezős valamint előkeveréses rendszerekhez. Az üzemanyag/olaj arányát tekintve kövesse a gyártók előírásait, de a 100:1 arányt ne lépje túl!

API TC, JASO FD, ISO L-EGD

Valvoline Durablend 2T online vásárlás

DuraBlend-2T

Durablend Scooter 2T

A Valvoline Durablend Scooter 2T egy nagyteljesítményű, félszintetikus, alacsony füstképzésű motorolaj az összes 2-ütemű robogóhoz. Megfelel valamennyi vezető robogógyártó követelményeinek. A Valvoline DuraBlend Scooter 2T biztosítja az optimális teljesítményt, segít tisztán tartani a motort, valamint megelőzi a gyűrűk kopását és beragadását. A jobb keverékképzés érdekében a termék előre hígított, és egyaránt alkalmazható befecskendezős valamint előkeveréses rendszerekhez. Az üzemanyag/olaj arányát tekintve kövesse a gyártók előírásait, de a 100:1 arányt ne lépje túl!

API TC, JASO FD, ISO L-EGD

Valvoline Durablend Scooter 2T online vásárlás

DuraBlend-Scooter-2T-1L