Autoglym Bodywork Shampoo Conditioner – Waxos sampon és kondícionáló

Bodywork-Shampoo-ConditionerAz Autoglym Bodywork Shampoo Conditioner gondos és rendszeres használatával könnyen eltávolíthatók a közlekedési szennyeződések, és nagyban hozzájárul autója eredeti fényének megőrzéséhez.
AZ Autoglym Bodywork Shampoo Conditioner különleges összetevőket tartalmaz, amik fényes vízlepergető bevonatot képeznek, hogy védjék és tartósabbá tegyék az Autoglym polírok hatását és megelőzzék a korróziót. Higítási aránya 1:500
Jó tudni

A legtöbb háztartási tisztítószernek ártalmas hatása lehet autón használva, ugyanis eltávolítják a fényezés védelmét szolgáló wax bevonatot, így védtelenné téve a környezeti hatásokkal szemben. Néhányuk sót is tartalmaz ami elősegíti a korrózió kialakulását. A sampon használata elött vízzel lazítsuk és távolítsuk el a durva szennyeződéseket.
Használjunk puha, nagy méretű autós szivacsot. Ha elejtettük a szivacsot, győződjünk meg róla, hogy nem szennyezett-e, nehogy megkarcoljuk az autó fényezését. Fentről lefelé haladva mossuk le az autót, egyszerre egy oldalon dolgozva és a kerekeket hagyjuk utoljára. Végül ha lehetséges öblítsük le az egész autót folyó vízzel. A maradék vizet távolítsuk el Autoglym Aqua-Dry műbőrrel.