Sonax Téli szélvédőmosó 4 liter (-20)

3950 Ft

4 literes kiszerelés.

Fogy.ár: 987,50,- forint/liter

Leírás

Sonax szélvédőmosó-berendezésbe való tisztító- és fagyásgátló folyadék.

  • Friss citrom illatú téli szélvédőmosó folyadék.
  • Készre kevert, -20C-ig fagyálló, nem kell hígítani.
  • Nem okoz hajszál repedéseket a fényszóróbúrákon.
  • A több sugárban porlasztó fúvókákhoz is használható.
  • Nem károsítja a lakk, a króm, a gumi és a műanyag felületeket.
  • Rendkívül hatékonyan eltávolítja az olajat, a kormot, a sót és az egyéb tipikus téli szennyeződéseket.

A Sonax téli szélvédő tisztítószerek, rendkívül hatékony, hideg-és felületaktív tisztítóanyagokat tartalmaznak, másodperceken belül feloldják a tipikus téli  közúti szennyeződéseket (só, korom) és csíkmentesen távolítják el azokat. A SONAX Xtreme téli szélvédőmosó folyadékok, biztosítani tudják a tiszta átláthatóságot a hidegebb évszakokban, ezzel a vezetés biztonságát növelik.

Az autóápolás jövője itt kezdődik. Soha azelőtt nem voltak a SONAX autóápolási termékek olyan hatékonyak és könnyen alkalmazhatók, mint ma. Ez a több mint 70 éves tapasztalat és a német piacvezető gyártó széles körű szakértelmének eredménye. A SONAX kutatás-fejlesztés még jobbá teszi a termékeket, valamint innovatív folyamatokkal és technológiákkal biztosítja a fenntartható fejlődést a piaci versenyben. SONAX a piacvezető Németországban az autóápolási termékek területén, és az egyik vezető gyártó világszerte. A márka képviselteti magát 100 országban szerte a világon. A cég már több mint 70 éve jelen van a piacon. fejlesztésével és gyártásával nagy teljesítményű autóápolási termékek körében, melyek megfelelnek a legmagasabb követelményeknek. Mindegy, hogy az autósport, a tuning, vagy a klasszikus autók. Mikor szükség van a gépkocsi tökéletes megjelenésére, SONAX mindig kéznél van gépkocsi rajongók és a szakértők számára. A SONAX termékek a “Made in Germany” maximális minőségét képviselik! Ezt hangsúlyozza a számtalan sikeres teszt és díj is, melyet a független DEKRA, TÜV vagy GTÜ intézmények minden évben adtak a SONAX termékeknek. A termékek meggyőző teljesítménye együtt jár a példamutató környezeti jellemzőkkel.

A SONAX magyarországi importőrének szerződött SONAX PONT partnere vagyunk Somogy megyében. Minden SONAX terméket tőlük szerzünk be. Tőlünk biztosan eredeti terméket vásárol.

További információk

Tömeg 4,7 kg
Méretek 18 × 14 × 29 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Sonax Téli szélvédőmosó 4 liter (-20)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Érdekelhetnek még…