Hűtő tömítő folyadék 325 ml.

1200 Ft

Fogy.ár: 3 692,30 forint/liter

 

 

Cikkszám: MMA894188 Kategóriák: , , ,

Leírás

Felhasználás és működés: Megszünteti a hűtő folyását, és megelőzi újabb szivárgás kialakulását. Fagyálló hűtőfolyadékhoz, és vízhez egyaránt alkalmazható. Kezelés előtt nem szükséges a hűtőt leereszteni és kitisztítani, hacsak nem rendkívül módon szennyezett, vagy rozsdás. Fémekre, gumicsövekre, tömítésekre és a hűtő egyéb alkatrészeire nem ártalmas. Korrózióvédő hatású adalék anyag.

Használati utasítás: Amennyiben szükséges, pótolja a hűtőfolyadékot az előírt szintig. Állítsa a fűtéskapcsolót meleg levegő állásba, melegítse fel a motort. Öntse az adalékot a kiegyenlítő tartályon keresztül a hűtőfolyadékhoz. Járassa a motort 10 percig. Egy flakon tartalma egy személygépkocsi hűtőjéhez elegendő. Soha ne távolítsa el a hűtő sapkáját, amíg forró a motor! A kiömlő forró hűtőfolyadék égési sérülést okozhat! Fagyérzékeny! Ne tárolja 0 ˙C alatti hőmérsékleten. Ha egy nap múlva is szivárgást észlel, mechanikai javítás szükséges!

Biztonság technika adatlap letöltése.

További információk

Tömeg 0.4 kg
Méretek 15 × 8 × 8 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Hűtő tömítő folyadék 325 ml.” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .