Akció!

12V 74A BOSCH S5

40900 Ft 39900 Ft

Garancia: 1 év

Cikkszám: NAB0092S50070 Kategóriák: , ,

Leírás

Bosch Silver S5 akkumulátor család szabadalmaztatott ráccsal, speciális PowerFrame® technológiával. Nagy teljesítményre és kimagasló megbízhatóságra tervezett alkatrész, alkalmazások és járműtípusok széles köréhez. Nagyobb hidegindító erő, nagyobb energiatartalék, nagyobb biztonság: Az akkumulátorok kiválasztásakor fontos az elektromos berendezések megbízható energiaellátása. A Bosch Silver S5 akkumulátor család megfelel minden típusú személyautóhoz, mivel teljesíteni tudja, és sok esetben meg is haladja, az autógyártók által megkövetelt kritériumokat.

A Bosch S5 100A akkumulátor jellemzői és előnyei:

 • Feszültség: 12V
 • Teljesítmény 74A
 • Indítóáram: 750A (EN)
 • Polaritás: jobb +
 • Mérete: 278x175x175
 • Normál sarus kivitel.
 • Innovatív Bosch Silver technológia.
 • A szabadalmaztatott PowerFrame® (rács) optimális áramfolyást eredményez.
 • Kiváló indítóteljesítmény és hosszabb élettartam, kisebb korrózió mellett.
 • Biztonságos indítás szélsőséges időjárási viszonyok között is.
 • Csökkentett vízfogyasztás – a labirintus kialakítású dupla fedél visszavezeti a kondenzvizet az akkumulátorba, szükségtelenné válik a karbantartás (teljesen gondozás mentes).
 • A Kettős gyújtás elleni védelem és az integrált központi gáztalanítás, magas szintű biztonságot eredményez.

A modern gépkocsik kényelmi szolgáltatásai rendkívüli igényeket támasztanak a gépjárműindító akkumulátorokkal szemben. Manapság a gépjármű indító-akkumulátoroknak az indításon kívül a gépjárművek kényelmi és biztonsági rendszereinek elektromos fogyasztói által generált energiaigényeket is ki kell elégíteni. A köztudatban már régóta ismert a Bosch SILVER akkumulátorcsalád minősége, amely nem csak a gépjárműgyártók által elismert, hanem a magas vásárlói elégedettség is ezt tükrözi. Számos nemzetközi gépjárműgyártó első akkumulátor beszállítójának számító Bosch, követve a Bosch gépjárműipari innovációkat, új akkumulátorcsalád bevezetésével biztosítja azok elektromos igényeit. A mai zárt elhelyezésű motorok igen nagy hőterhelést rónak az akkumulátorokra. Míg 20 évvel ezelőtt a motortérben ritkán ment a hőmérséklet 50°C fölé, ma nem ritka a 100°C vagy ennél magasabb hőmérséklet sem. A Bosch Silver technológia alkalmazása jelentősen csökkenti a magas hő által okozott korróziót, és jelentősen megnöveli az akkumulátorok élettartamát. Az új S5 család kialakításánál fontos, hogy a minőségi akkumulátorok területén a kereslet egyre inkább eltolódik a teljesen gondozásmentes típusok felé. A gépjárműgyártók specifikációinak történő megfelelés.

További információk

Méretek 278 × 175 × 175 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„12V 74A BOSCH S5” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Tisztelt Vásárlóink!

A jelenlegi kormányrendeletet betartva változatlanul nyitva tartunk, webáruházunk a csomagküldést is kiszolgálja, és az üzletet rendszeresen fertőtlenítjük.

Kérdéseikkel forduljanak hozzánk bizalommal:

Ügyfélszolgálat:
Szerecz Autó Kft. Cím: 7400 Kaposvár Vásártéri utca 4
Telefon: (+36) 82/411-401, 411-403
E-mail: szereczauto@szereczauto.hu
Nyitva tartás: hétfő-péntek: 08.00-16.30 szombat: 08.00-12.00