Super Resin Polish – Lakktisztító waxos polír

Super-Resin-PolishHosszútávú szépségápolás minden fényezéstípusra, beleértve a metálfényt is. Az időszakos polírozás (csiszolás nélkül tisztítja és fényesíti a lakkot a fényezés elvékonyodása nélkül) kíméletesen távolítja el a fényezésbe ágyazódott káros szennyeződéseket és egy kemény, ragyogó védőréteget hoz létre, hogy megóvja a drága fényezést a környezet káros hatásaitól.

A nemzetközileg is elimert Autoglym Super Resin Poilsh egyszerűen használható kombinációja egy tisztítószernek, polírozónak és waxnak. Ideális minden típusú és színű, új és mérsékelten kopott fényezés kezelésére, beleértve a metál, színtelen lakk és vízbázisú fényezéseket is.
Az Autoglym Super Resin Polish kis molekulasúlyú gyantákat tartalmaz, amikkel különleges kozmetikai hatás érhető el és védelmet nyújtanak a legtöbb káros környezeti hatással szemben.


Jó tudni

Először polírozza át az egész karosszériát. Hagyja a készítményt az autón, amíg végez a többi művelettel, mint pl. üvegek tisztítása, műanyagok kezelése és csak ezek után távolítsa el a políranyagot. Ezzel a technikával elkerülhető, hogy összekenje a már elkészült, ragyogó fényezést. Használjon megfelelő, 100%-os pamut ruhát, mint pl az Autoglym Perfect Polishing Cloth.
Más, műszálat is tartalmazó ruhák, összekarcolhatják a fényezést.

A políranyagot először a ruhára adagolja, ne közvetlenül a fényezésre. Nagy, körkörös mozdulatokkal, átfedéssel vigye fel a készítményt. Mielött megszáradna, az autó, hosszanti tengelyével megegyező mozdulatokkal bitosítson még jobb átfedést a terméknek. Ügyeljen arra, hogy ne alkalmazza porózus felületen, mint gumi vagy fényezetelen műanyag.

Ha véletlenül ez mégis bekövetkezne, Autoglym Fast Glass-al távolítsa el a polírfoltokat. A megszáradt políranyagot egy régi fogkefével lazítsa föl. Alternatív megoldásként használhat Autoglym Bumper Care-t, hogy visszaállítsa az eredeti állapotukat. Használja az Autoglym Super Resin Polish-t jó állapotú fém felületeken, pl kerekeken, fém polírozó helyett.
Így elkerülhető a felület szükségtelen csiszolása, koptatása.

Ne feledje, hogy a fényezés legfelső rétege a legerősebb és mindent meg kell tenni a hosszútávú védelme érdekében. Inkább használjon 2-3 szor Autoglym Super Resin Polish-t, hogy helyreállítsa a fényezést, minthogy feleslegesen roncsolja a fényezést egy csiszoló hatású készítménnyel. Lakókocsikon csak a sima felületeken használja.